Menu

Muziek op de Dieze

Uniek voor Engelen 1200

Op 14 juni 2014 om 18.00 uur, start een bijzonder Muziekfestijn, op de Dieze.
Dat zal gaan gebeuren bij de los- en laadkade, aan de Graaf van Solmsweg. Daar waar al jaren in november, Sint Nicolaas aan komt.
Er komt een podium op het dek van het schip De Makke Beer, van de lokale zeeverkenners.
Met een decor van water, schepen en op de achtergrond de nieuwe brug en kasteel Meerwijk ontstaat een unieke ambiance voor een muzikale late zomeravond.

Muziek voor en door Engelenaren.
Er wordt volop gewerkt aan een bijzonder programma met Engelenaren die muziek maken, zingen en dansen. Veel lokale muzikanten, gezelschappen en koren zullen optreden in een programma tussen 18.00 en 22.00 uur. Na afloop is er een afterparty in De Engelenburcht.
Iedereen is welkom op de prachtige kade en langs de dijk om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van dit bijzondere concert. Maak er je eigen picknick van, maar er is ook een drankje verkrijgbaar.
Met deze unieke uitvoering willen we een aanzet geven voor Engelen 1200 in 2015, wanneer er een jaar lang verschillende activiteiten zullen zijn met als hoogtepunt De Slag om Engelen in september van dat jaar.
“Muziek Op de Dieze” dit jaar, is hopelijk het begin van een traditie voor een Uniek Diezedorp met zoveel talenten, dat het de moeite waard is daarvan regelmatig samen te genieten.
Er volgen meer uitnodigingen na de vakantie en volg ook vooral het laatste nieuws via onze site.