Menu

Seniorenlunch een groot succes.

Op 16 april hebben de senioren van Engelen genoten van een lunch met historische gerechten.
Door de kookclub Engelen die diverse malen heeft gekookt bij Bosch Diner was een gevarieerd menu samengesteld.

De soes met paté, pastinaak/pompoensoep, Belgische pastei en een heerlijk aardbeiendessert met ijs en een bijzondere saus, vielen goed in de smaak.
De gerechten werden uitgeserveerd door in historische kleding gestoken leerlingen van Anthonius Abt.

De zang van Ton van de Bergh en  verhalen van Raymond Uppelschoten maakten de middag compleet.

Kijk voor een video-impressie op Korterink Media.

Hieronder een aantal foto's van Wim Roelsema. Het kan even duren voor de foto's zichtbaar worden. 

 

Een reactie

  1. Ja, de seniorenlunch was een succes, bedankt ieder die hieraan meewerkte

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *